Like me, please!

in Mindfulness
Like me, please!

Bevestiging nodig?

Bovenstaande uitspraak las ik in het boek: Liefde kent veertig regels Een zoektocht van een vrouw naar liefde en inspiratie geschreven door Elif Shafak. Wat een geweldig boek is dat! Het beschrijft de onthullingen van Sjams en Roemi en plaatst ze in de context van het hedendaagse leven van een ongelukkig getrouwde huisvrouw en moeder.

Ikzelf sta opnieuw op een tweesprong in mijn leven, of eigenlijk, ik ben opnieuw een nieuw pad ingeslagen. En zoals ik al eerder deed, kies ik niet voor de meest gangbare of makkelijke weg. Opnieuw zeg ik een veilig bestaan op, om mijn hart te volgen. Dit keer kom ik veel minder innerlijke weerstand tegen dan de vorige keer dat ik het deed, maar toch...

Ergens zijn we allemaal misschien op zoek naar bevestiging. En nu ik dan eindelijk ook actief ben op Facebook, maakt dat me hiervoor extra kwetsbaar. En velen met mij. Want dat doet het toch onbewust: Like me, please!

Dus aan ieder die dit leest: de uiteindelijke bevestiging kan je alleen vinden in je eigen hart, want dat klopt altijd. Dus wees stil, en luister naar wat jouw hart je ingeeft.

inspiratie.jpg

Reacties (1)

Kwan

Mooie woorden, mooie boodschap!

Nieuwe reactie plaatsen

Naam
E-mail
Bericht

Je e-mailadres zal nooit worden gepubliceerd.