In beweging voor vluchtelingen

in Yoga
In beweging voor vluchtelingen

Gisteren hoorde ik op de radio over de Nacht van de Vluchteling. In de nacht van 18 op 19 juni wordt er op twee plaatsen in Nederland een sponsorloop gehouden om geld binnen te halen voor de vele vluchtelingen die er op dit moment op de wereld zijn. Het gaat om een tocht van 40 kilomter. Ik kreeg meteen de kriebels om mee te lopen in de variant van Nijmegen naar Arnhem. Vanmorgen was ik nog steeds even enthousiast en vanavond is de inschrijving een feit.
Ik heb ambitieus ingezet om in totaal een bedrag van 1.500 euro binnen te halen, omdat dit symbool staat voor 80 tenten waarin vluchtelingen kunnen worden opgevangen en heb mezelf meteen met 50 euro gesponsord. Wie volgt?? Bekijk mijn profiel op Nacht van de Vluchteling
Het zal een pittige tocht worden, maar niets vergeleken bij de weg die vluchtelingen moeten afleggen. Het helpt je ook weer te relativeren. Wat hebben we het eigenlijk goed hier in Nederland! En wat stellen mijn problemen voor naast die van iemand die huis en haard heeft moeten verlaten?
Ik kijk uit naar dit bijzondere evenement en hoop dat ik mijn streefbedrag ga halen. De komende dagen ga ik kijken of ik nog een benefiet yogales kan gaan geven, of iets in die trant. Jullie horen nog van mij...
VERZ_LOGO2016_staand_datum-06.jpg

Nieuwe reactie plaatsen

Naam
E-mail
Bericht

Je e-mailadres zal nooit worden gepubliceerd.