Verbinding

in Verbinding
Verbinding

Waaraan wil jij je verbinden in het leven? Wie en wat zijn belangrijk voor je?
Als je weet wat je wensen en behoeftes zijn, kun je bepalen wat voor jou waardevol is in het leven. Je kunt er dan voor zorgen dat je gedrag je in de richting brengt van wat er voor jou toe doet, waar jij je aan verbindt.

Het begint met de verbinding met jezelf.
Als je niet weet wat je eigen wensen en behoeftes zijn, als je geen contact hebt met je gevoelens en je emoties, gaat er heel veel energie verloren. Dan raas je maar voort op de sneltrein van het leven, zonder te weten waar je uit wilt stappen, zonder uit het raam te kijken om het landschap in je op te nemen, zonder contact te maken met je medepassagiers. Wanneer je weet wat voor jou belangrijk is, weet je waar je tussenstops wilt maken en neem je het landschap van je gevoelens en emoties waar. Op dat moment ontstaat er vanzelf meer ruimte om je aandacht ook naar anderen uit te laten gaan en bijvoorbeeld eens te lachen naar de persoon tegenover je.

Maar hoe vreselijk moeilijk is het om in contact te blijven met jezelf? Hoe snel ga je niet aan jezelf voorbij? Yoga helpt je in contact te komen met jezelf om die verbinding aan te gaan. Mijn trainingen zijn erop gericht je bewust te maken van jouw waarden en je te helpen steeds meer stappen te zetten in de richting wat waardevol is voor jou.

IMG_4395.jpg

Nieuwe reactie plaatsen

Naam
E-mail
Bericht

Je e-mailadres zal nooit worden gepubliceerd.