Individuele begeleiding

Individuele begeleiding is mogelijk. Ik heb een praktijkruimte ingericht waar het mogelijk is op 1,5 meter afstand van elkaar te werken.

Een pad naar Wel-Zijn.
Ga je mee?

Zonneklaaryoga biedt aan: Mindful Yoga-based Acceptance & Commitment Training.

Waardevol voor eenieder!

Als je je, in onze drukke maatschappij waarin je vaak geleefd wordt, afvraagt of je nog wel leeft volgens jouw waarden. Als je eigenlijk niet meer weet of je nog afgestemd bent op wat je daadwerlijk belangrijk vindt in je leven en het gevoel hebt dat je vooral doet wat je denkt dat er van je verwacht wordt. Als je leeft volgens vaste patronen en last hebt van je eigen negatieve feedback op jezelf, van dat stemmetje in je hoofd dat overal commentaar op lijkt te hebben. Neem dan deze handreiking om samen met mij op onderzoek uit te gaan.

In deze training gaan we eerst in kaart bregen wat jouw waarden zijn, wie en wat belangrijk voor je zijn in je leven. Dan kijken we naar je ingesleten denk- en gedragspatronen die je vaak afhouden van wat echt belangrijk voor je is. We doen dit met mildheid en vanuit acceptatie. We richten ons daarbij op jou in al je verschillende levensgebieden. Er is onder andere aandacht voor beweging, relaties, voeding en slaap.

Je gaat met behulp van yoga en mindfulness heilzame en duurzame veranderingen doorvoeren in jouw vaste patronen. Elke sessie krijg je een huiswerk opdracht, om je te helpen steeds meer inzicht in jezelf te krijgen. Je zult gaandeweg merken dat je er energie van krijgt en je vitaal voelt wanneer je keuzes maakt die passen bij jouw wensen en verlangens. Met behulp van de training kun je dat steeds bewuster doen en ga je steeds meer je mogelijkheden zien, in plaats van je te laten leiden door de beperkingen of door verwachtingen.

Je verbetert je algehele welzijn, gezondheid en emotionele balans. Na acht sessies zul je bewuster in het leven staan en meer vitaliteit ervaren.

De training is effectief bij:
* stressgerelateerde klachten
* depressie
* chronische pijn
* arbeidsgerelateerde problemen
* eetstoornissen
* levensfase problematiek
* angst/fobie
* diabetes
* verslaving

De Mindful Yoga-based Acceptance & Commitment Trainingen worden individueel gegeven. Door de individuele begleiding is het mogelijk nuances aan te brengen, daar waar het nodig is voor jou en de training aan te passen op jouw specifieke situatie.

De volledige training beslaat acht sessies van anderhalf uur die in overleg wekelijks of tweewekelijks zullen plaatsvinden. Het is daarnaast mogelijk om te kiezen voor vijf sessies en dan in te zoomen op de gebieden die op dat moment het belangrijkst zijn voor jou.

Ik werk op basis van 'dana' - vrijgevigheid, voor meer informatie zie onder kosten.

Wanneer je belangstelling hebt voor de training, neem dan vrijblijvend contact met mij op. We kunnen dan een gratis (telefonische) intake plannen om te kijken of de training bij je past.