Yogales

Yogales

Buiten yogales geven kan weer! Zolang mijn reguliere lessen wegens Corona niet door kunnen gaan en het weer het toelaat geef ik niet alleen op vrijdagochtend, maar ook op donderdagochtend les buiten aan de Rijkerswoerdse plassen van 10.00 uur tot ongeveer 11.15 uur. Wees welkom!

We verzamelen links van Eetcafé de Woerd, wanneer je met je gezicht naar het water staat. De buitenlessen zijn vrijblijvend, je hoeft je daarvoor niet aan of af te melden. Het is fijn als je je eigen matje meeneemt. De lessen zijn op basis van 'dana' - vrijgevigheid. Voor meer informatie hierover zie onder kosten.
Zolang het droog is gaat de les in principe gewoon door en kun je aansluiten. Uiteraard houden we 1,5 meter afstand van elkaar.

Hatha yoga is een vorm van yoga die je helpt je aandacht naar binnen te richten. Het leidt tot bewustwording van wat zich voordoet in lichaam en geest, daarnaast leer je je gewaar te zijn van de adem. De lessen zijn rustig en aandachtig met op zijn tijd een stevige uitdaging.

Normaal gesproken geef ik op verschillende sportscholen les. Mocht je op zoek zijn naar een ervaren yogadocent, neem gerust contact met mij op om te overleggen wat de mogelijkheden zijn. Op verzoek geef ik ook individuele lessen aan huis.

Mocht je vragen hebben neem gerust contact met mij op.